Onze website wordt vernieuwd en is tijdelijk niet volledig waarvoor onze excuses.

About

Creative people. Trendsetters. Forward thinking.

Crème de la Crème is een gezellige avond uit voor hem en haar, voor jong en oud! Met een luxe waar iedereen zich speciaal zal voelen. Champagne als welkomstdrankje, heerlijke hapjes tussendoor en een goedgevulde luxe goodiebag om thuis nog heerlijk na te kunnen genieten, is een ingrediënt die bij elk Crème de la Crème evenement aanwezig zal zijn. Naast een bomvol programma aan optredens/live entertainment zijn er ook modeshows, en kun je als beginnend model professioneel laten fotograferen en een portfolio laten aanleggen. Of met een bekende Nederlander op de foto als herinnering van een leuke dag. Fashionable DJ’s draaien heerlijke beats en brengen daarbij tegelijkertijd het vakantiegevoel van Ibiza en Mykonos naar je toe. Dat wordt zeker genieten!

Crème de la Crème wordt niet alleen gezien als een luxe aanvullingen voor modellen of artiesten, ook bedrijven en zelfstandige ondernemers zijn erg blij met het evenement. Zij krijgen hier de gelegenheid om hun producten of diensten op een leuke manier onder aandacht te brengen. Crème de la Crème is in 2008 met snel tempo een succesvol evenement geworden, mede dankzij een groot aantal enthousiaste sponsoren en haar geweldige bezoekers. Organisator Rejhan Putz heeft voldoende redenen om het Crème de la Crème evenement elk jaar weer een vervolg te geven.

 
HIGH FASHION MIXED WITH TOP ENTERTAINMENT Wil jij model/mannequin worden of sta je liever achter de camera? Of is een rol als stylist of visagist jou op het lijf geschreven? Als zanger/zangeres, acteur/actrice, danser/danseres nog steeds niet doorgebroken, of even geen werk? Kom dan naar Crème de la Crème! Een high society lifestyle evenement waar luxe en entertainment centraal staan. Mensen uit de entertainment business, mode-industrie en het bedrijfsleven ontmoeten elkaar op Crème de la Crème om te netwerken. Wil jij op het eerst volgende event van Crème de la Crème aanwezig zijn? Noteer: Zaterdag 16 September 2017 in je agenda! Uitnodiging volgt.

Farouk
Payot
OPI
Dont tell my booker